Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте мнение за Alfa romeo 146 1.4 T.S. PLS за помощ!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дайте мнение за Alfa romeo 146 1.4 T.S. PLS за помощ!!!!

Здравейте,имам питане за тази кола Alfa romeo 146 1.4 T.S.

Дата на производство - септември 2000 г.
    Тип двигател - Бензинов
    Мощност (к.с.) - 103 к.с.
    Скоростна кутия - Ръчна
    Категория - Хечбек
    Пробег - 83000 км
    Цвят - Сив

Особености:
    4(5) Врати
    ABS
    Airbag
    Аларма
    Ел. Огледала
    Ел. Стъкла
    Имобилайзер
    Климатроник
    Лизинг
    Металик
    Нов внос
    Серво управление
    Стерео уредба
    Халогенни фарове
    Центр. заключване

Допълнителна информация:
    Махагон
    Най-много ме интересува разхода й на гориво градско и извън градско и след покупката й от моя страна какви задължителни ремонти трябва да й направя и цените приблизително на ремонтите които трябва да направя по колата .Благодаря на всеки отзовал
    се !
    Alfa Romeo 146 1,6 boxer Местожителство Софиа

Там горе има една тема за Ремонти и подобрения с цени. Всичко ама всичко си пише там....Разхода на гориво го пише в 10 теми...Добре сега се ядоса нали ....Разхода е 10/100 и зависи от мн работи.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Да ама на мен ще ми е първа кола защото съм новоизлюпен шофиор и изобщо не ми е ясно какви ремонти първоначално се правят на закупена кола втора употреба!

Comment

Първоначално публикувано от valjo
        1. Ремък ангренажен - 77лв
        2. Ремък алтернаторен - 63лв
        3. Обтягаща ролка на алтернаторния ремък - 87лв
        4. Обтягаща ролка на ангренажния ремък - 112лв
        5. Паразитна ролка ангренажен ремък - 53лв
        6. Паразитна ролка алтернаторен ремък - 37лв
        7. Поленов филтър климатик - 45лв
        8. Маслен филтър - 15лв
        9. Масло Селения 20к за АР - 4л по 11лв (в 2л туби)
        Ето това ти копирам от темата ремонти подобрения, тва трябва да смениш...Цените може и да са различни

Comment

Колата е бижу, поне на външен вид. От снимките заключвам че е от Горублянската автоборса. Като знам колко мошеници има там:

1. Едва ли е само 83 хил. км, не ми звучи сериозно. Даже и да пише на километража толкова изобщо не е гаранция. Това не е болка за умиране де, ама не трябва много да те впечатлява.

2. Колата ще си харчи 10/100 градско както е писал колегата. Ако караш културно можеш да смъкнеш малко, ако я напъваш - ще харчи колкото сипеш.

3. Като я вземеш трябва да се смени ангренажен ремък, евентуално разни ролки ако са износени. Имай предвид обтяжната ролка струва от порядъка на 100 лв. Филтри: горивен, маслен, въздушен, филтър на климатика, масло разбира се. Проверяваш си разните други течности: антифриз, хидравлика, спирачна течност. Ако ти свети лампата за инжектора ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се иде на диагностика. Изобщо ако ти се стори, че колата нещо не работи както трябва, не я купувай преди да знаеш какво и е.

4. Ако има сервизна книжка, която е старателно попълвана ще знаеш, какво е за смяна от консумативите, може и да не трябва нищо да сменяш.

5. Интересно ми е какви пари и искат на Горубляне. Може да са се възгордяли нещо и да и искат космически суми.

6. Прегледай форума, в раздела продава има няколко много хубави колички, гледани добре. Собствениците не биха те прецакали, писали са какво им е реалното състояние. И са на нормални цени и т.н.

Иначе колата има готин вид, вътре запазена ли е? Ако имаш още въпроси и мога да помогна съм насреща.
          145 1.9 JTD '99

Comment

Да... външния вид на колата е супер. Това означава, че наполовина е идеална. Ако и технически е добре... евала. Дано.
            Бъди на щрек, обаче. Често, техн. съст. не отговаря на чудесната си външтност.

Успех!
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Мерси за изчерпателния отговор цената която искат на горубляне е 4950лв но мисля че с пазарлък ще смъкнат малко(поне така се надявам)

Comment

Също исках да отбележа, че има дозичка, оптимизъм да е ОК и технически.
                Това, че е с малък двигател...
                То ест... не е кола която е купувана за "ръчка"

Това обаче трябва да се провери, все пак.
                Не е голяма гаранция.
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

като я купувам какви съвети ще ми дадете за огледа заштото те най вероятно няма да искат да я закараме на диагностика

Comment

Първоначално публикувано от Цветан Цанов
                    като я купувам какви съвети ще ми дадете за огледа заштото те най вероятно няма да искат да я закараме на диагностика
                    Ако не ти дадат да я водиш, всичко ще е на магия...и да гледаш и да не гледаш....то всичко е скрито покрито на тая кола...

Comment

Така не става!
                      Ще си запишеш на тефтерче ли?

Иди с човек, който знае къде и какво да погледне
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

е откъде да го взема тоя човек като не съм имал връзка с такива хора

Comment

е откъде да го взема тоя човек като не съм имал връзка с такива хора
                          Еее това сега е катастрофа

Я се стегни! Просто се иска човек който... малко от малко разбира.

Ако пък чак толкова нямаш такъв познат или... поне роднина, направи си уговорка с някой, автомоньор да й направи един бърз оглед на място. Едва ли ще ти струва много. За сметка на това е важност, от решаващо значение
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Виждам, че колата е с временна регистрация, затова кажи на продавача, че искаш да направиш една диагностика и ако излезне читава, я взимаш. Няма да ти откаже, ако това е така.
                            sigpicex
                            147Q2
                            300bhp/606nm
                            Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

или пък се свържи със някои колега от форума примерно ако си от софия намери някои колега от софия някои препатил или де да знам
                              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                              X